Foto: Enric Mercadé

L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument de l’Espluga actuarà aquest abril al Teatre de Tarragona al costat de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona per celebrar el 25è aniversari de la formació tarragonina i escalfar  motors per als Jocs del Mediterranis que aquest estiu acull la capital de la demarcació.

El concert se celebrarà el 15 d’abril a les 7 del vespre i serà la tornada del que l’Orquestra TLP i la BUMT van compartir el 2016 al Teatre del Casal de l’Espluga. «BUMT: 25 aniversari. Música i olimpisme» és una de les cites que la banda de Tarragona ha fixat al calendari del 2018 per celebrar els seus 25 anys de vida i que, a més a més, també vol retre homenatge a les obres més representatives de la història dels Jocs Olímpics. La BUMT interpretarà peces de John Williams, Albert Hammond, Vangelis o Jan Van der Roost, entre d’altres.

L’Orquestra TLP, ara dirigida per Diego Calderón, serà la convidada d’aquest concert del 15 d’abril i hi portarà el seu habitual repertori variat, des de bandes sonores de pel·lícules fins a cançons de cantautors.

Les entrades del concert es podran comprar a partir del 21 de febrer per internet a  Tarracoticket o a les taquilles del Teatre de Tarragona per 10 euros i els menors de 25 anys i els majors de 8 euros.