El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha obert el termini de presentació de candidatures de persones, entitats o empreses per optar als Premis d’Honor de la Conca de Barberà d’enguany. Les propostes es podran fer fins al 26 de febrer.

Poden presentar propostes els ajuntaments de la comarca, les associacions o fundacions també amb seu a la comarca o bé un col·lectiu de persones físiques o jurídiques “que hagin estat manifestament beneficiàries de l’acció per la qual es reclama l’homenatge”. També s’hi poden presentar les persones naturals o jurídiques que hagin sobresortit per la seva labor, per l’actuació en benefici de la comarca o per serveis extraordinaris. El Consell Comarcal ha publicat les bases al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona. 

Els reconeixements de caràcter honorífic es divideixen en tres categories: la Distinció d’Honor, la Menció de Serveis Distingits i el Diploma de Reconeixement Comarcal. Els guardons es lliuraran durant el maig, però encara s’ha de confirmar el lloc i la data concreta.

L’any passat  es van entregar fins a sis guardons a personalitats i entitats de la comarca.