L’Escola Martí Poch de l’Espluga ha commemorat aquest matí el dia de la No-violència i la pau a les escoles representant al pati del centre un sobre de grans dimensions format pels alumnes de l’escola.

Els nens i nenes han format un sobre humà amb un cor al mig que els més petits feien bategar i que han omplert de bons desitjos. Durant l’acte també s’han llegit uns manifestos que els alumnes han escrit per traslladar el seu missatge de pau al món. Finalment, la iniciativa ha acabat amb  la cançó «Miralls de Pau» de la formació Dóna la Nota cantada per la comunitat educativa de l’Escola Martí Poch. Tot plegat s’ha enregistrat en vídeo per publicar una flashmob al web de l’escola.

La celebració del dia de la No-violència ha implicat les diferents àrees escolars i ha suposat un treball transversal per als alumnes, ja que també han creat uns cors plens de desitjos que s’han penjat al vestíbul del centre.