Una enfarinada ha pintat de blanc el paisatge de les localitats de la Vilanova de Prades, Rojals, Foresa o Conesa.  La cota de neu ha baixat aquest matí fins als 500 metres en punts de la Conca de Barberà i en els punts més elevats la neu ha pres terra provocant dificultats de circulació en algunes carreteres.

A les dotze del migdia, la temperatura de Rojals era de -0,5ºC, i al Tossal de la Baltasana ha arribat als -0,7ºC amb una sensació de fred de -7ºC. Tot plegat ha permès que a primera hora del matí, les teulades dels pobles amb més altura han quedat emblanquinats. Tal com es pot veure a través de les webcams de Meteoprades.

Imatge de la Webcam de Meteoprades a Rojals (985 m)
Imatge de la Webcam de Meteoprades al Tossal de la Baltasana (1203 m)

La neu també ha arribat a Conesa i Santa Coloma de Queralt on aquest migdia han caigut els primers flocs de neu. A les cotes més baixes, com l’Espluga o Montblanc, les precipitacions han estat en forma de pluja i s’allargaran fins a mitja tarda.

2 COMENTARIS

  1. Conec Montblanc desde petita, pero l’ meu amor es per l’ Espluga perque l’ estimu y anyoro.

Los comentarios están cerrados.