Les disfresses, les carrosses i la música envairan els carrers de Sarral aquest dissabte 20 de gener per celebrar la Festa dels Quintos, un acte tradicional que se celebra en aquest municipi de la Conca des de l’any 1942 al voltant de la festivitat de Sant Antoni Abat.

La jornada començarà amb la cercavila matinal i l’Ofrena a Sant Antoni Abat. L’acte més esperat és els tradicionals Tres Tombs que començaran a dos quarts d’una del migdia i, com és habitual, la rua estarà encapçalada per la carrossa amb els joves que assoleixen la majoria d’edat, enguany els nascuts l’any 2000. Al tercer tomb, a l’altura de l’Escola Municipal Salvador Ninot, es farà la guerra de caramels i també es donaran galetes i beguda a tots els assistents.

La Festa dels Quintos continuarà a la tarda amb l’oferta musical. A partir de les 6 de la tarda a la sala recreativa municipal, se celebrarà el ball de tarda amb l’orquestra Repoker. L’orquestra posarà la música del ball de les 12 de la nit, una festa que continuarà amb Ragga Tunning i el DJ Luka Caro.