Les entitats independentistes de la Conca han convocat per aquest dimarts a les 8 del vespre noves mobilitzacions davant dels ajuntaments per demanar l’alliberament dels polítics catalans empresonats coincidint amb els tres mesos des que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart van ingressar a presó.

La concentració demanarà la llibertat dels “Jordis”, d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn. A la comarca la convocatòria l’han fet les seccions locals de l’Assemblea Nacional Catalana. La mobilització s’ha programat a Montblanc, l’Espluga, Sarral,  Vimbodí i Poblet i a Barberà de la Conca.

 

1 COMENTARI

  1. Jo crec que haurien de posar més banderes i més llaços grocs pel poble! Ah! I si pot ser, pintar els llocs públics!!! Però només de coses Independentistes, si son daltres punts de vista son faches

Comments are closed.