(Foto: cedida)

Montblanc enceta aquest dissabte la campanya de promoció de calçotades en els restaurants del municipi que inclouen un 2×1 en visites guiades al nucli històric de la vila ducal. La d’enguany és la cinquena temporada d’aquesta proposta i s’allargarà durant els pròxims onze caps de setmana, fins al diumenge 25 de març.

El menú combina l’element patrimonial i històric de Montblanc amb el reclam gastronòmic de la calçotada dels restaurants de Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta. Els clients tindran una oferta de 2×1 per a la visita guiada el mateix dia i començarà a dos quarts de dotze del matí des de l’Oficina de Turisme de Montblanc, actualment ubicada a l’antic celler modernista.

La visita té una durada d’una hora i mitja i es podrà veure el recinte emmurallat, les places i carrers del nucli històric, l’antic hospital de Santa Magdalena i les esglésies de Santa Maria i de Sant Miquel.