L’Espluga FM Ràdio oferirà aquest dissabte un debat amb representants de la demarcació de Tarragona de les candidatures que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest 21 de desembre.

El debat, presentat pel periodista Xavier Lozano, s’emetrà de 12 a 2 del matí des de l’Estudi 1 de l’emissora amb la participació dels candidats i dels tertulians de l’emissora. Amb els representants dels partits polítics debatrem sobre el futur de Catalunya i del Camp de Tarragona i els tertulians oferiran el seu punt de vista local.

El programa es podrà escoltar en directe al 107.4 FM i a esplugafmradio.cat. A més a més, també es podrà seguir en directe des dels estudis de l’emissora, ja que el debat és obert al públic. Alhora, l’espai també s’emetrà a Ràdio Montblanc a través del canal de TDT a les televisions i mitjançant el 107 FM i radiomontblanc.cat.