L’Escola Martí Poch de l’Espluga ja és una escola verda. Ho han escenificat aquest divendres amb la participació de la comunitat educativa del centre i la descoberta d’una placa que acredita el col·legi amb aquest distintiu que van rebre el passat 26 de novembre.

L’escola pública de primària de l’Espluga ha rebut aquest novembre el certificat per part del Departament de Medi Ambient i el d’Ensenyament de la Generalitat, en reconeixement a la tasca del col·legi en relació a l’educació per a la sostenibilitat. Aquest projecte ha implicat a tots els membres de la comunitat del centre i les iniciatives han sorgit del propi alumnat mitjançant els comitès ambientals.

ÀUDIO: Ester Anglés, directora de l’Escola Martí Poch, valora el distintiu rebut

En l’acte de celebració d’aquest divendres, els delegats verds de cada curs han expressat els seus compromisos en relació al programa d’Escoles Verdes. L’acte també ha tingut caràcter festiu amb una actuació de ball de bastons per part d’alumnes de cicle superior i la ballada dels capgrossos de la Germandat de la Santíssima Trinitat. Finalment, amb la presència de l’alcalde de l’Espluga, David Rovira, s’ha descobert una placa ubicada a l’entrada del centre que acredita el col·legi com a Escola Verda. L’esdeveniment d’aquest divendres s’ha celebrat al vestíbul de l’edifici, ja que la pluja ha impedit que es pogués fer a l’exterior.

ÀUDIO: David Rovira, alcalde de l’Espluga, valora el projecte de l’Escola Martí Poch