L’obra de teatre «Segueix el teu cor» ha estat seleccionada en la 28a edició del Concurs de Teatre del Foment Martinenc junt amb 7 propostes que també s’han classificat per aquesta fase de presentacions.

Aquest concurs premia els grups de teatre amateur de Catalunya i, enguany, hi participarà la creació d’Enric Mas, «Segueix el teu cor» amb el Grup Escènic Gespa. Les representacions d’aquest concurs es faran al teatre del Foment Martinenc a Barcelona del 21 de gener al 18 de març davant d’un jurat que haurà de decidir el repartiment de premis entre les  8 obres que han estat seleccionades. Foment Martinenc premia els actors i actrius individualment, l’escenografia, la direcció i els grups de teatre. «Segueix el teu cor» es representarà davant del jurat dels premis el 21 de gener.

Segueix el teu cor” és una obra musical inspirada en l’Institut Martí l’Humà de Montblanc i parla de problemàtiques dels adolescents i amb el seu propi llenguatge. L’obra representada per 9 actors tracta la problemàtica de l’assetjament escolar efectuada en una jove adolescent a causa de la seva relació amb una noia. Aquest treball es va preestrenar als instituts de la comarca durant el mes de juny d’aquest 2017 i es va representar el 28 de juliol al Teatre del Casal de l’Espluga dins de la programació de la Festa Major del municipi. També s’ha pogut veure a Vimbodí i Poblet i a Montblanc.