L’Espluga tindrà el nou pavelló acabat a finals d’aquest 2017. Per ara el calendari de les obres s’està complint i, com estava previst, la nova instal·lació esportiva estarà enllestida abans d’entrar a l’any nou.

L’estructura de l’edifici es va acabar a l’agost i ara el nou pavelló ja compta amb els aillaments, el terra i la zona de vestidors gairebé enllestida. “Tot fa pensar que estem dins del termini”, expressava Jordi Torre, regidor de comunicació de l’Espluga, aquest diumenge al debat de l’Ajuntament a Casa.

Pel que fa a les dates, la certificació de l’obra s’ha de fer abans d’acabar l’any i està previst que s’inauguri a principis del 2018. Una de les possibilitats és la de celebrar l’acte coincidint amb la Fira de Sant Vincenç, però ara els grups municipals consideren que la programació d’aquell cap de setmana ja està prou farcida i plantegen que s’hauria de dedicar una jornada sencera per celebrar la inauguració del nou pavelló.

ÀUDIO: Els representants del consistori debaten sobre la data de la inauguració

L’estètica exterior del pavelló, a debat

El que convenç menys, com a mínim als representants dels grups municipals, és l’exterior del pavelló, tot i que és la part menys avançada de l’edifici. El cap de l’oposició, Jordi Miró, expressava que “el pavelló externament és lleig”, però afegia: “si el pavelló acaba costant el que han pressupostat, que sembla ser que sí, la relació qualitat preu serà espectacular”. Jordi Torre va afirmar que, com es va preveure, la inversió serà de poc més d’un milió d’euros.

ÀUDIO: Jordi Miró expressa que des de fora el pavelló no és atractiu

ÀUDIO: Jordi Miró valora positivament el cost del nou pavelló

Al seu temps, Jordi Torre assegurava que la imatge exterior del pavelló millorarà amb els últims acabats i, alhora, afirmava que va quedar gratament sorprès en veure l’interior de les instal·lacions. El regidor de Candidatura de Progrés – PSC, Antonio Vendrell, restava importància als exteriors del pavelló i destacava les funcionalitats de l’equipament.

ÀUDIO: Jordi Torre destaca l’aspecte de l’interior de les instal·lacions esportives

ÀUDIO: Antonio Vendrell considera que el pavelló serà funcional