La quarta edició del Festival Internacional de Novel·la Criminal en català de l’Espluga, El Vi fa Sang, ja té data. El certamen se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’abril.

El regidor de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga, Jordi Torre, va confirmar la data durant el darrer ple municipal del mes d’octubre i, d’altra banda, va exposar que El Vi fa Sang prendrà un nou impuls perquè incorpora nous membres a la comissió organitzadora. D’entrada, una de les novetats és que el festival tindrà dos comissaris que compartiran responsabilitats. Salvador Balcells, qui des del naixement de la proposta ha estat el comissari mantindrà el càrrec, però aquest 2018 el compartirà amb l’escriptora Margarida Aritzeta, també vinculada amb el festival de l’Espluga des dels seus inicis.

La tercera edició d’El Vi fa Sang va estar marcada per la nevada que va sorprendre a escriptors i lectors

D’altra banda, la comissió organitzadora també creix amb la incorporació de Jordi Cervera, Xulio Ricardo Trigo, Carme Martí, Elisenda Rosell, Carme Torres i Joan Pere Fortuny. Pel regidor de cultura de l’Espluga, tot plegat és una mostra que el festival s’està consolidant any a any.