(Foto: Banc de Sang i Teixits)

Aquest dimarts els espluguins i espluguines podran donar sang al consultori mèdic a partir de dos quarts de 6 de la tarda i fins les 9 del vespre en la que és la campanya de donacions prèvia a l’hivern.

Durant l’any, a l’Espluga se celebren quatre jornades de donació de sang i la d’hivern és de les més importants perquè, com passa durant l’estiu, les reserves de sang cauen a Catalunya. La presidenta de Donants de la Conca de Barberà, Rosa Salvadó, ha fet una crida a donar sang, sobretot als O negatius, perquè són els donants més necessaris per la polivalència del grup sanguini.

La presidenta de Donants de la Conca ha lamentat que els joves no són habituals en les campanyes de donació de sang, ja que majoritàriament són persones majors de 30 anys.

ENTREVISTA a Rosa Salvadó, presidenta de Donants de la Conca de Barberà: