Coincidint amb el Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha programat tres narracions de contes amb l’objectiu de promoure el valor de la igualtat de gènere entre els infants.

La proposta que organitza el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal se celebrarà a l’Espluga de Francolí, a Montblanc i a Santa Coloma de Queralt del 22 al 30 de novembre. Les tres sessions aniran a càrrec del grup teatral “Cotó-en-pèl” format per Dàlia Uson, Isabel Periago, Natàlia Serra i Àngels Gutiérrez. En aquesta sessió, els contes els explicarà la Lila i anirà dirigida a nens i nenes de 5 a 10 anys i als seus pares i mares.

El primer municipi que acollirà l’activitat serà Santa Coloma el dimecres 22 de novembre a les 18 h a la Biblioteca municipal, a l’Espluga se celebrarà també a les 18 h el dijous 23 de novembre a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i, finalment, Montblanc clourà les sessions el dijous 30 de novembre a la mateixa hora a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanillas.

Aquesta activitat divulgativa està inclosa dins de les activitats que s’ofereixen des del SIAD en col·laboració amb els serveis i entitats de la comarca, per tal de donar a conèixer el servei a les dones i com a actuació de sensibilització i prevenció a nivell comunitari. El SIAD és un servei gratuït d’orientació i informació de tots els aspectes de la vida de la dona: personal, laboral, social, familiar i formatiu, per a totes les dones de la Conca de Barberà.