El Teatre Folch i Torres del Casalet de l’Espluga viurà, a partir d’aquest diumenge, la cinquena temporada del Casalet Kids. El cicle de propostes infantils se celebrarà durant 8 diumenges a les 6 de la tarda i es podran veure espectacles de teatre, titelles, clown, cinema i música.

La nova temporada arrancara aquest diuemenge 29 d’octubre a les 6 de la tarda amb l’espectacle “SoliLoqui” a càrrec de la companyia Katraksa. En aquesta ocasió només pujarà un actor a l’escenari, un mim, que de la mà del teatre gestual i els sons transportarà els infants a situacions increïbles, en un espectacle dinàmic, enèrgic i divertit.

Les propostes del Casalet Kids estan pensades per a un públic familiar i les organitza un col·lectiu de pares i mares del municipi sense ànim de lucre. La programació també compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.

El Casalet Kids combinarà cinema, teatre, titelles i música

La segona entrega del Casalet Kids serà el 12 de novembre amb la posada en marxa del cinema fòrum organitzat juntament amb la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga. La primera pel·lícula en projectar-se serà “Vaiana”, una aventura èpica sobre una intrèpida noia que haura de salvar el seu poble. El cinema fòrum també planteja diverses activitats relacionades amb els films. La següent projecció se celebrarà el 17 de desembre amb la mítica “Solo en casa”.

La música arribarà al Casalet el 26 de novembre de la mà d’un únic músic, Eduard Boleda, amb l’espectacle “Up a Up. El mètode”. El protagonista es presenta com un aprenent de música i acabarà sent un gran músic, fins i tot sonant com una orquestra. Es tracta d’un concert de viola teatralitzat en què s’interpreten sonates conegudes.

Després de Nadal, la programació del Casalet Kids tornarà el 14 de febrer amb l’obra de teatre “Tut-turutut la princesa” de la companyia La Bleda, una història sobre una princesa que perd el seu tresor. El 4 de febrer tornarà el cinema amb la pel·lícula “Ballerina”, on la dansa, la imaginació i els somnis seran els eixos principals de la narració.

La programació  també aproparà a l’Espluga l’espectacle de titelles “La Granja” a càrrec de la companyia L’Estaquirot. Com indica el seu títol, es tracta d’una obra musical ambientada en una granja en què hi passen coses sorprenents. Finalment, la cinquena temporada del Casalet Kids tancarà amb l’obra de teatre “Cosmix”, un espectacle còmic que combina la música amb la traça de dos actors que esdevindran uns viatgers estranys.

CARTELL AMB LA PROGRAMACIÓ