L’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Espluga va celebrar aquest diumenge el 25è aniversari de l’entitat amb una cercavila amb entitats de cultura popular del municipi i amb un dinar al pavelló del Casal que va congregar un centenar de persones.

Al voltant de dos quarts de dues d’aquest diumenge, la colla infantil del Ball de Bastons picava a la plaça de l’Església, com també ho feia la batucada dels Diables Kids de l’Espluga amb l’acompanyament dels gegants de la Germandat de la Santíssima Trinitat. Ho feien per celebrar els 25 anys de vida de l’associació que aglutina persones jubilades del municipi. Des d’aquest punt, davant la Llar de Jubilats el municipi, començava la cercavila que conduïa alguns dels assistents fins al pavelló del Casal on unes 100 persones participaven en la festa del soci que enguany també servia per commemorar l’aniversari de l’associació.

La presidenta de l’entitat, Ana Martínez, assegurava que l’associació està revifant des del canvi de junta. Mostra d’això, exemplificava que enguany la festa del soci va superar el 100 de persones, una xifra que no s’estava assolint durant els darrers anys.

ÀUDIO: Ana Martínez parla de l’estat de salut de l’associació

Per la seva part, Montserrat Pijuan, vicepresidenta de l’associació, va destacar el paper dinamitzador de l’agrupació i assegura que és important el fet d’organitzar activitats i sortides perquè la gent gran no s’estanqui a casa.

ÀUDIO: Montserrat Pijuan destaca els aspectes positius de l’associació

El dinar de celebració va comptar amb acompanyament musical i sortejos, entre d’altres.