L’Espluga acull aquest vespre el primer acte de campanya pel “Sí” a la independència de Catalunya que se celebra al Camp de Tarragona després que el Govern de la Generalitat hagi convocat el referèndum per l’1 d’octubre.

L’acte se celebrarà a les 19.30 h a la plaça de l’Església a amb la participació de l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; el diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Carles Prats, i la membre de Demòcrates pel Sí, Arantxa Ros. En l’acte explicaran les claus del referèndum sobre la independència de Catalunya i argumentaran els motius per votar “Sí” a la independència de Catalunya.

Per bé que l’acte d’avui a l’Espluga és el primer al Camp de Tarragona, aquest matí representants de la CUP del territori s’han concentrat davant de la Delegació del Govern espanyol a Tarragona amb una butlleta gegant.