La 47a Festa de la Verema fa un pas endavant en la programació musical de la fira amb els noms d’Anna d’Ivori, dissabte, i Carlitos Miñarro, diumenge, com a protagonistes.

Aquest dissabte la Festa de la Verema inaugurarà la mostra de vins i caves a les 19 h al recinte firal de la plaça Montserrat Canals i, d’entrada, també arrancarà amb les dues primeres actuacions musicals. D’una banda, la tarragonina Anna d’Ivori  i el seu grup format per Albert Domingo, Adrià Mort i Gerard Roca presentarà, a partir de les 21 h, el seu àlbum de debut Rere els vidres. A les 23.30 h, el grup Sardina’s Golden Rule prendrà el relleu musical.

Enguany, el diumenge de  de 12 a 15 h, s’estrenarà un vermut electrònic amb la música de Sofa Beats Studio i Dave B. al recinte firal.

La 47a Festa de la Verema tancarà amb el concert de Carlitos Miñarro, el sots guanyador del reconeixement Jordi Francolí que es va celebrar en el marc del Festival Riubombori. El reconeixement es traduïa en una actuació remunerada dins la programació de la Festa de la Verema que finalment oferirà Miñarro en absència de la formació guanyadora, el grup Senyor dels Llamps.