Forès viurà del 25 al 27 d’agost la Festa Major amb més d’una quinzena d’actes programats en què es combinen les activitats més tradicionals de les festes amb propostes musicals i esportives. La ballada de gegants de diumenge a les 11 del matí és un dels plats forts de la festa amb la participació de diverses colles de la comarca i els gegants del mateix municipi.

La Festa Major començarà amb el sopar del divendres 25 d’agost que anirà acompanyat de l’espectacle humorístic de Josep Sala i la música del Dj Mark Arritz. La proposta esportiva se celebrarà dissabte i es tracta d’una gimcana d’orientació no competitiva que arrancarà a les 9.30 h del matí i està adreçada a un públic familiar. En el terreny esportiu, a partir de les 17 h hi haurà tirolina, tir amb sarbatana i infable infantil. Forès celebrarà més activitats adreçades per aquest perfil de públic, com per exemple l’espectacle d’animació de Jordi Jubany, la Festa de l’Escuma o la xocolatada, durant la jornada del dissabte, i els inflables diumenge.

El programa d’actes de la Festa Major també compta amb activitats tradicionals, com el concurs de bitlles catalanes de dissabte a la tarda. En clau musical, dissabte al vespre i nit hi haurà l’actuació de Grup Loren i la sessió de Dj de l’Orquestra Fes-T. Diumenge la Festa Major clourà amb el ball de sardanes i l’aperitiu popular.

CONSULTA EL PROGRAMA D’ACTES