La Veu Pública de l’Espluga de Francolí es torna a sentir a l’Espluga FM Ràdio després de 5 anys sense aquest servei, un dels més reclamats per part dels veïns del municipi.

Les emissions de la Veu Pública al 107.4 FM i al portal web s’estan emetent des de principis de juliol en fase de proves. Durant aquestes setmanes, l’EFMR està treballant en el nou sistema d’emissió i sincronitzant els horaris de l’emissora amb els del sistema propi del pregó.

El servei a través de l’emissora es va interrompre l’any 2012, quan un llamp va malmetre bona part dels equipaments de l’EFMR. Des de llavors, els tècnics de l’Ajuntament de l’Espluga i l’equip de l’emissora han estat buscant solucions a l’avaria i s’han provat diferents sistemes fins a arribar a l’actual mecanisme, que es considera que serà el definitiu.