La Germandat de la Santíssima Trinitat de l’Espluga estrena el nou local social de l’entitat ubicat a la plaça de l’Església amb servei de bar i cafeteria. La inauguració de l’espai se celebrarà aquest dijous a les vuit del vespre i s’hi presentaran les exposicions de les creacions artístiques de Noe Gaya i les de Joan M. Llorens.

La creació d’aquest local social compleix dos grans objectius, d’una banda situar-se en un espai accessible al centre del municipi i, de l’altra, disposar d’un espai propi per celebrar-hi activitats. Aquests són els principals motius que ha exposat la presidenta de la Germandat, Blanca Rosa Roselló, qui ha assegurat que el local s’ubica al cor del poble i això permetrà que la gent gran pugui participar en les activitats que organitzi l’entitat. En aquesta línia, Blanca Rosa Rosselló ha explicat que el local disposa de dos accessos i els lavabos adaptats, ja que s’ha tingut en compte que un percentatge important dels socis de l’entitat és gent gran.

El nou local doncs, segons la presidenta, suposarà un impuls les propostes d’actes de l’entitat, com per exemple l’existència d’un espai per a exposicions. L’espai també comptarà amb servei de bar gestionat per una persona externa amb l’objectiu de cobrir les despeses de lloguer del local i de l’entitat. Es per això que l’espai compta amb una llicència de bar-cafeteria i estarà obert a tothom, no únicament als socis.

Les creacions de Noe Gaya i Joan M. Llorens, protagonistes de la inauguració

El local social arrancarà amb dues exposicions d’artistes locals. Es podrà veure una mostra de les pintures de l’espluguina Noe Gaya i, d’altra banda, també s’exposaran els treballs del pintor Joan M. Llorens. En aquest espai també es podrà veure imatges de l’obra de vila que ha fet la Germandat de la Santíssima Trinitat en els darrers anys. Les exposicions s’explicaran aquest dijous al vespre durant la inauguració del nou local.