La Conca de Barberà per a la Independència posarà autocars a disposició dels conquencs per poder assistir a la mobilització de la Diada de l’11 de setembre a Barcelona que organitzen les entitats sobiranistes. L’entitat de la Conca facilitarà, com en els darrers anys, al voltant de 700 places d’autocar.

Enguany la concentració tindrà el seu epicentre a la cruïlla entre passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona, tot i que també s’estendrà pels Jardinets de Gràcia fins la plaça de Catalunya, i del carrer de Casanova fins al passeig de Sant Joan. Aquesta vegada la mobilització representarà el signe de més, segons els organitzadors, com a símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que pot esdevenir després del referèndum de l’1 d’octubre. Com a homenatge als voluntaris que organitzen la mobilització i també a les persones voluntàries d’associacions del país, la samarreta d’aquesta edició serà de color  groc fluorescent.

La mobilització es divideix en 4 eixos amb 12 trams per a cada un, que es tradueix en una suma total de 48 trams numerats de cent en cent. El tram de la Conca de Barberà serà el 410, situat al Carrer d’Aragó. El preu de l’autocar és de 12 euros per persona i es poden reservar les places a diversos establiments dels municipis de la comarca. D’altra banda, per als menors de 16 anys és necessària l’autorització.