Una enquesta participativa per valorar el grau de satisfacció de la Festa Major, així és com l’Ajuntament de l’Espluga  farà balanç de les propostes de la programació festiva d’enguany. Per segon any consecutiu, el consistori posa a disposició un formulari per valorar la Festa Major del municipi que es pot contestar a través d’internet o presencialment a les oficines de l’ajuntament.

Per valorar les propostes s’ha de ser major de 16 anys i només es pot contestar l’enquesta una vegada. L’usuari ha de valorar amb una puntuació de 0 a 10 la programació de cada dia i també fer una puntuació general del global de la Festa Major. Alhora, els enquestats també poden proposar canvis o afegir comentaris sobre els actes celebrats.

Aquest mètode de valoració ja es va posar en pràctica l’any passat i la regidora de Festes de l’Ajuntament de l’Espluga, Erika Soriano, ha remarcat en declaracions a l’EFMR que moltes de les noves propostes de la programació festiva d’enguany són iniciatives sorgides del resultat de les enquestes i de les demandes registrades.

ENLLAÇ DE L’ENQUESTA