L’Espluga FM Ràdio va tancar la temporada aquest dissabte amb la retransmissió de la 40a Cursa Popular de l’Espluga. D’aquesta manera es van acomiadar els espais informatius diaris i durant l’agost l’actualitat es podrà seguir a través del portal web de l’emissora.

La resta de programació va acabar-se al juny, tot i que durant el juliol s’han emès edicions especials o reemissions dels programes dels dissabtes i diumenges al migdia. D’altra banda, aquest juliol s’han estrenat les sessions dels DJs de la comarca a l’Splunken’s Night, els divendres de 23 a 24 h, un espai que s’emetrà també aquest agost. Durant aquest mes també es podran escoltar els butlletins i espais informatius de La Xarxa, així com també les fórmules musicals habituals de l’emissora.

La nova temporada de l’Espluga FM Ràdio començarà al setembre, per això, durant les pròximes setmanes l’EFMR i l’Espluga Audiovisual treballaran per confeccionar la nova graella de programació, com sempre, amb la voluntat d’incorporar noves propostes i nous col·laboradors amb inquietuds pel món de la comunicació.