Aquest cap de setmana la Urbanització Carreras de l’Espluga celebra la 23a edició de la Festa del Barri amb diversos actes a l’aire lliure, com el tradicional sopar o el correfoc infantil, i inclourà enguany un vermut musical el diumenge després de la festa de l’escuma.

La programació d’actes s’encetarà aquest divendres amb una sessió de cinema a la fresca a les 22 h i el correfoc infantil a càrrec dels Diables Kids de l’Espluga. El gruix central d’actes se celebrarà durant la tarda de dissabte amb inflables, animació infantil, el tradicional sopar a la fresca i ball amb música en directe. Diumenge tindrà lloc, com és habitual, la festa de l’escuma, però enguany s’estrenarà un vermut musical.

ÀUDIO: Juani Pérez, presidenta de l’associació, convida a tothom a la Festa del Barri

La 23a edició de la Festa del Barri de l’Urbanització Carreras serà significativa perquè els veïns estrenen dos nous equipaments, d’una banda les escales del carrer de l’Ermita i, de l’altra, el nou local per a l’associació de veïns. Pel que fa a aquest darrer equipament, els membres de la junta de l’associació han assegurat a l’EFMR que pot suposar un impuls pel barri, ja que el nou local podria acollir actes culturals i socials durant l’any, una iniciativa es debatrà a l’assemblea general de socis de l’entitat que se celebrarà després de l’estiu. Arrel d’això, la presidenta de l’associació, Juani Pérez, va reivindicar el barri com un espai per a acullir actes de tot tipus i, alhora, lamentava que “fins ara hem estat molt apartats del poble”, un fet que l’actual junta de l’associació de veïns vol canviar.

ENTREVISTA als membres de la junta de veïns en l’Informatiu Diari del dijous 6 de juliol