https://www.facebook.com/esplugafmradio/videos/1330503743651666/

La primera actuació conjunta de l’orquestra i el cor Treu-li la pols al teu instrument ha reunit prop de 250 persones a l’hort del Museu de la Vida Rural. Les dues formacions musicals han ofert un concert aquest dissabte dins de l’acte “Tocats pel vi”, que ha maridat la música de la TLP amb els vins de la comarca.

El cor ha donat el tret de sortida en solitari amb la interpretació de les primeres peces i, després d’una pausa de 10 minuts, ha estat el torn de l’orquestra. L’actuació conjunta de les dues formacions no ha arribat fins el darrer tram del concert quan, per primera vegada en públic, han actuat alhora per interpretar una adaptació “Qualsevol nit pot sortir el sol” de Jaume Sisa anomenada “Oh Benvinguts”,  “Tornarem” de Lax’n’busto i “L’himne de la revolució”, l’adaptació dels Miserables de “Do You Hear The People Sing”.

ÀUDIO: La interpretació del cor i l’orquestra TLP de “Oh Benvinguts” 

Al llarg de l’acte, el públic assistent ha pogut tastar el vi blanc macabeu de la Cooperativa Agrícola de la Conca, el rosat syrah “El Follet” del Celler Rendé Masdéu i el negre trepat “Cup 3” del celler Vidbertus.

GALERIA D’IMATGES