Aquest diumenge hem fet un tast del Riubombori 2017 parlant amb dos membres de la Cultural Jordi Francolí, entitat que organitza el festival. El presentador del programa, Antoni Sabaté, els presenta així:
” S’apropa el juliol i la Cultural Jordi Francolí ha anat treballant per fer front al seu gran repte anual, el Festival Musical Riubombori. El festival de música i cantautors no només es consolida, sinó que també creix i ofereix novetats.
El primer dia de juliol al Jardií dels Francolins, gaudirem de música en directe, durant una tarda i part de la nit. Una bona ocasió per gaudir de bona música, alhora l’emoció de descobrir talents emergents i d’altres ja coneguts.
Vuit anys han passat de la desaparició del jove cantautor espluguí, Jordi Francolí, el 2009, on els seus amics i familiars van sumar esforços per tal de fer un concert d’homenatge dies després de la seva pèrdua. El buit persisteix, el seu record i el festival també perdura.”