L’Ajuntament de Montblanc en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza un camp de treball juvenil del 17 al 28 de juliol per recuperar el Pont de les Bruixes de la vila. Es tracta d’un camp adreçat a joves 14 a 18 anys. El Pont de les Bruixes és un element arquitectònic d’origen medieval i d’arquitectura gòtica, situat al torrent de Sant Joan, a pocs metres del riu Francolí. Situat, a mig camí entre Montblanc i l’Espluga de Francolí, actualment es troba en un camí en desús.

A través del camp de treball es vol desenvolupar entre els joves uns coneixements i uns valors implícits d’una manera vivencial, solidària i pedagògica. També s’han previst una sèrie d’activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient i la tradició cultural del territori.

ÀUDIO: El regidor de joventut, Oriol Pallissó, valora el projecte

El treball consistirà en la neteja, el condicionament d’espais i el desbrossament de diversos trams de l’entorn natural del pont de les bruixes. Per fer-les, es comptarà amb la presència de persones amb coneixements tècnics de les accions a realitzar.

ÀUDIO: El regidor de medi ambient, Joan Casellas, explica el Camp de Treball

El preu de l’activitat és de 30€, per cobrir l’assegurança, i les inscripcions es realitzaran a l’Ajuntament de Montblanc del 12 al 29 de juny. El pagament es farà mitjançant un codi per pagament a entitat bancària. L’import de l’activitat no es retornarà un cop iniciada l’activitat, encara que l’interessat/da causi baixa per qualsevol concepte. Sí que es retornarà si s’anul·la l’activitat per no cobrir el mínim de places. L’horari de l’activitat serà de 9-13 h i el lloc de trobada dels joves serà al mateix Pont de les bruixes.