“Poblet” podria ser el nom del nou vehicle de SEAT. Aquesta és la proposta que han impulsat els alcaldes de l’Espluga de Francolí i de Vimbodí i Poblet per participar al concurs que l’empresa automobilística ha engegat per tal de batejar el nou model de cotxe.

ÀUDIO: David Rovira explica d’on sorgeix la inciativa

És la primera vegada que SEAT obre les portes a que el nom d’un nou model de vehicle es decideixi amb un procés participatiu i, alhora, podria ser la primera vegada que una paraula en català doni nom a un cotxe de SEAT. Aquesta és l’oportunitat que detectat David Rovira, alcalde de l’Espluga, qui proposa que aquest cotxe s’anomeni “Poblet”. D’aquesta manera, Rovira considera que el nou model portaria un nom en català i, a més, podria projectar el Monestir de Poblet. La iniciativa ja compta amb el suport de l’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, i de l’Abat de Poblet, Octavi Vilà.

El procés de selecció del nom continuarà amb la selecció de tres finalistes i, a partir d’aquests, s’escullirà durant el setembre per votació popular el nom guanyador.

L’Empresa ja ha posat a disposició del públic la campanya amb el formulari per participar-hi

PARTICIPA AQUÍ