L’empresa Mahle ampliarà les seves instal·lacions a Montblanc. Així ho ha anunciat l’Ajuntament, que aquest dilluns va aprovar el projecte d’ampliació presentat per l’empresa alemanya, que preveu la construcció d’una nova nau de 3.850 metres quadrats.

La nau acollirà un nou forn, el sisè que Mahle instal·la a la fàbrica montblanquina, i generarà 150 nous llocs de treball. Això farà augmentar la plantilla actual de l’empresa, que supera ara el miler de treballadors. De fet, és una de les empreses més destacades de la comarca, i feia temps que s’esperava l’anunci d’aquesta ampliació. Segons ha explicat l’alcalde, es preveu que la nova nau estigui enllestida a l’octubre.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, assegura que aquesta és una nova mostra de la recuperació del sector industrial de Montblanc. De fet, no és la primera gran empresa que anuncia l’ampliació de les seves instal·lacions i la conseqüent ampliació de llocs de treball.

ÀUDIO: Josep Andreu anuncia el projecte d’ampliació de Mahle

Andreu ha destacat també que les obres del túnel del Coll de Lilla són clau perquè empreses com Malhe anunciïn grans inversions al territori.