Núria Lanaspa, alumna de l’Escola Vedruna Mare de Déu del Carme, ha guanyat la quarta edició dels Jocs Florals Escolars de la província de Tarragona en la categoria de cicle inicial. L’espluguina hi participava amb el conte “La petita oliva”, on narra el procés de producció de l’oli des del punt de vista de l’oliva, i ha recollit el premi aquest dissabte a Tarragona.

Lanaspa no ha estat l’única representant espluguina, ja que en aquesta edició dels Jocs Florals hi han participat altres alumnes de les escoles de l’Espluga. Pel que fa a l’Escola Vedruna Mare de Déu del Carme, també hi ha Jan Fonoll i Anna Cangas. D’altra banda, l’Escola Martí Poch hi ha participat amb els treballs de Bernat Morlans, Carlota Franquès i Alba Tarès.

Els tres participants de l’Escola Vedruna Mare de Déu del Carme de l’Espluga (Foto: Escola Vedruna)
Els tres alumnes de l’Escola Martí Poch que van participar als Jocs Florals (Foto: Escola Martí Poch)