El Teatre Foment de Vimbodí ha estat l’escenari escollit, aquest diumenge, per la segona representació de l’obra “Paralelo 1934”. El projecte, que va estrenar-se al festival El Vi fa Sang de l’Espluga, ha congregat actors de diferents companyies de teatre de la comarca. Aquesta vegada l’obra ha aplegat una cinquantena d’espectadors a Vimbodí i Poblet, d’on procedien alguns dels actors de l’obra, adaptada i dirigida per l’espluguí Josep Maria Vallès. Està basada en la novel·la “Un crim al paralelo” de Rafel Tasis, que el dramaturg montblanquí Josep M. Poblet va convertir en obra de teatre i va presentar al al Teatre Romea de Barcelona el 13 de març de 1953. L’aposta teatral, amb música en directe i  un equip de prop de 40 persones, va omplir la platea del Teatre del Casal de l’Espluga durant  la tercera edició del Festival Internacional de Novel·la Criminal en català de l’Espluga.