El regidor de serveis municipals de l’Ajuntament de l’Espluga, Joan Amigó, ha avançat a l’Ajuntament a Casa de l’Espluga FM Ràdio que l’equip de govern planteja el camp de futbol de gespa artificial com el següent projecte a fer després del nou pavelló. “Volem que l’any 2018 sigui el del camp de gespa artificial”, ha manifestat Joan Amigó. Des de l’oposició, Jordi Miró, regidor de SOM Espluga, ha contestat: “Si es fa la gespa artificial, serà benvinguda”.

ÀUDIO: Joan Amigó, regidor de serveis municipals, expressa la voluntat d’equipar el camp de futbol amb gespa artificial

ÀUDIO: El regidor de SOM Espluga, Jordi Miró, accepta la proposta del camp de gespa

L’anunci arriba just després de l’inici de les obres del nou pavelló poliesportiu de l’Espluga que van iniciar-se la setmana passada. Aquest diumenge, Joan Amigó ha donat a conèixer que l’equip de govern té la voluntat de tirar endavant el projecte del camp de gespa de cara el 2018. En els plantejaments de l’equip de govern, està previst que les obres puguin fer-se en acabar la temporada esportiva 2017/2018 i que pugui estar enllestit de cara a la nova temporada 2018/2019. El nou camp de gespa se situaria a l’actual ubicació del camp municipal del riu sec, s’aprofitarien algunes de les actuals instal·lacions i el cost del projecte s’enfilaria fins als 400.000 €. Amigó ha explicat que actualment s’estan estudiant projectes de camps de gespa artificials d’altres municipis.

ÀUDIO: Joan Amigó expressa que les obres podrien començar a finals de la temporada 2017/2018

Nous vestidors i pista de tartan per l’atletisme

El camp municipal del riu sec també es veuria afectat pel Pla Parcial Riu-Sec Milmanda. En concret, els actuals vestidors s’haurien de canviar d’ubicació. L’equip de govern planteja construir uns nous vestidors annexos al nou pavelló. Els vestidors estarien comunicats amb el camp de futbol mitjançant un túnel soterrat.

ÀUDIO: El regidor de serveis municipals sobre els nous vestidors

D’altra banda, una de les actuacions complementàries que es podrien realitzar al nou complex poliesportiu podria ser una pista de tartan recta per practicar-hi atletisme, com ha reconegut Joan Amigó sota la demanda d’una oient de l’Espluga FM Ràdio. Jordi Miró ha recordat que era una de les propostes de campanya electoral que feia el grup de Convergència i Unió, una afirmació que Amigó ha confirmat i que no ha descartat incloure-la en un futur.

L’Ajuntament a Casa d’aquest diumenge s’ha dedicat a les instal·lacions esportives del municipi. Els representants dels grups municipals han debatut al voltant de les necessitats actuals i els projectes a fer.
RECUPERA EL PROGRAMA SENCER