La llar municipal d’ infants de l’ Espluga estrena nova pàgina web amb un format i disseny nou i més actual. www.llarinfantsespluga.wordpress.com

Entrant en el nou portat virtual hi trobareu el projecte educatiu i la línia metodològica de l’escola, fotos de les aules, les activitats que s’hi fan i els diferents espais de treball, entre d’altres coses.

A més, hi trobareu tota la informació dels dos projectes més destacats que realitzen: Art i filosofia, realitzat per la Noe Gaya, un projecte que es va iniciar fa tres cursos i acolorim el Pati o jardí, projecte compartit  entre l’ escola i la família, impulsat per un grup de famílies,que ha permès renovar el mural de la paret del jardí i d’altres zones de la llar donant més vida, llum i color en aquest espai exterior.

La nova web de la llar municipal d’ infants arriba gairebé coincidint amb la jornada de portes obertes que farà l’ escola el dijous 27 d’ abril per a les famílies que estan interessades en conèixer l’ escola i vulguin pre-inscriure i matricular el seu fill o filla fills o filles pel curs vinent. El període de preinscripció serà del 2 al 12 de maig.