Carlos Fuentes ha estat el convidat del Passeig Musical del diumenge 9 d’abril. Clarinetista i apassionat de la cultura anglosaxona, comparteix amb la seva parella una escola d’idiomes “87 Baker Street” ( nom literari de l’adreça de Shelock holmes ) i és seguidor de Los Angeles Dodgers Beisbol.
Totes les influencies, ens ha confessat, conflueixen per la seva recerca insaciable en la música. El plaer per la música es remunta a la infància, fascinació que l’acompanyarà sempre.
Hem estat testimonis de la seva predilecció pels discos de vinil. Tota la música que hem escoltat ha estat punxada, com a bon Dj, per ell mateix amb un plat analògic. Col·leccionista d’aquest format en el que s’hi manté fidel per l’encant del seu peculiar so.
El recorregut ha anat des del record recent fins Chuck Berry, passant per Elvis Presley, Bob Marley, i fer cap amb figures del Rap com Tupac Amaru, ja com a cloenda Ella Fitzgerad. Gairebé un matí de passeig pel continent nord-americà.