El passat dilluns, es va s’ha iniciar la tercera edició de l’escola comarcal de cuidadors familiars de persones amb dependència, organitzada per l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la conca de Barberà i l’ABS de Montblanc.

L’Escola consta de catorze sessions, on es tracten diferents aspectes, com les cures sanitàries, la higiene, la mobilitat, l’alimentació, les ajudes tècniques i la gestió emocional.

Les sessions estan impartides per personal mèdic, d’infermeria, de serveis socials, de l’àmbit de la psicologia i advocats/des amb àmplia experiència.

L’Escola de Cuidadors Familiars, s’allargarà fins al dia 24 de juliol. Les sessions es realitzen els dilluns de les 4 a les 6 de la tarda en les dependències de Concactiva de Montblanc.

En aquesta edició hi participen persones de Barberà de la Conca, de l’Espluga de Francolí, de Montblanc, de Sarral, de Solivella i de Vimbodí i Poblet.

Les persones interessades a formar part de l’Escola de Cuidadors encara poden accedir-hi si es dirigeixen a l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal,

al C/ St. Josep, 18 de Montblanc o al telèfon 977 86 12 32.