Descarrega: Programa especial Clau de Setmana – Inauguració dels estudis

La nova etapa de l’Espluga FM Ràdio ha arrancat aquest dissabte amb una tertúlia amb periodistes del territori. Al programa hi ha participat el periodista Xavier Graset, responsable del programa Més 324 de Televisió de Catalunya, al costat dels periodistes dels mitjans de la comarca: Josep Ardila (Ràdio Montblanc i TAC12), Joan López (laconcadiari.cat), Epi Mestre (Nova Conca), Eloi Roca (L’Espluga FM Ràdio) i Xavier Lozano (Espluga Audiovisual i TAC12). Els professionals de la comunicació han d’estacat el paper de les emissores locals com a escola de professionals de la comunicació, però no només això, sinó que els periodistes han coincidit en destacar l’efecte cohesionador dels mitjans de comunicació en un municipi. Els convidats també han assenyalat quines són les dificultats de l’exercici de l’ofici al territori i la evolució de la pràctica periodística marcada, sobretot, per l’avenç tecnològic i la precarietat del mercat laboral.

El programa especial d’aquest dissabte ha servit per donar el tret de sortida a la programació regular de l’Espluga FM Ràdio després de 20 mesos d’aturada. L’emissió del programa s’ha fet des de l’estudi 1 de l’emissora que ha estat inaugurat aquest dissabte pel vicepresident de la diputació, Josep M. Cruset.