A través de la iniciativa ‘Llegir ens fa grans. Fem créixer les biblioteques escolars’, Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra se suma a aquest projecte per omplir les biblioteques dels centres educatius de llibres en català.

La campanya compta amb la participació de les tres llibreries a la comarca: les llibreries Requesens i La Baldufa de Montblanc i la llibreria Guixots de Vimbodí. Les persones que vulguin participar-hi ja poden comprar els llibres i deixar-los als punts de recollida que les mateixes llibreries han habilitat. El dia de Sant Jordi, Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra farà parada durant la tarda a la plaça Major de Montblanc, on també s’explicarà la campanya i es podran dipositar els llibres adquirits. 

Aquests llibres aniran a les escoles que s’hagin apuntat a la campanya, en el cas de la Conca de Barberà són l’Escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí, l’Escola Cor de Roure de Santa Coloma de Queralt i l’Escola del Montgoi de Vilaverd. Totes elles, després de Sant Jordi rebran el lot de llibres per incorporar-los en les seves respectives biblioteques escolars.