Durant el mes d’abril petites i mitjanes empreses, autònoms i comerç local de la comarca tenen la possibilitat de participar en un taller presencial sobre les oportunitats de digitalització de les empreses, el registre de facturació i la facturació electrònica. El pròxim taller gratuït es durà a terme el dilluns 15 d’abril a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, Plaça Major, 1.

Durant la sessió formativa s’explicaran les eines per a la digitalització de les empreses que s’ofereixen a través del Kit Digital i també els nous requisits legals en la facturació electrònica i el registre de facturació. Les persones que assisteixin al taller també tindran la possibilitat de dur a terme in situ una autodiagnosi sobre la maduresa digital del seu negoci, concertar una cita gratuïta amb una tècnica especialitzada per estudiar-ne els resultats de manera individualitzada i rebre assessorament sobre la tramitació de la subvenció del Kit Digital.

El taller és organitzat per l’Oficina Acelera Pyme (OAP) de la Conca de Barberà, un projecte que neix de la col·laboració entre PIMEC, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), Red.es i Concactiva i que té com a objectiu impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades en municipis de menys de 20.000 habitants a través d’assessoraments tecnològics personalitzats, seminaris, jornades i eines per a la diagnosi digital.

Cal formalitzar la participació amb la inscripció prèvia a la web: www.oaptarragona.com/agenda/ o trucar al 977 86 13 38.