Aquest dimarts es van presentar les conclusions de l’Assemblea Ciutadana pel Clima a Catalunya al Palau de la Generalitat. Entre els representants s’hi trobava l’espluguí Lluís Garrell que va ser triat, juntament amb altres membres, d’entre els 100 participants del projecte per fer entrega d’aquest informe final que la Generalitat estudiarà per implementar millores en la gestió de les energies renovables i l’alimentació.

ÀUDIO: L’espluguí Lluís Garrell, parla de les conclusions de l’Assemblea

El procés es va iniciar al mes d’octubre de l’any passat després d’una tria a sort dels 100 participants que es van dividir en dos grups de 50 per parlar d’alimentació i energies renovables durant sis sessions celebrades al llarg del territori català, on es van exposar opinions diverses sobre els temes, ja que els participants eren de totes les edats i tipologies.

Les conclusions finals es van entregar ahir al president del Govern, Pere Aragonès i al conseller d’Acció Climàtica, Alimentació, i Agenda urbana, David Mascort. Ambdós van assegurar que les conclusions es valorarien i estudiarien per saber-ne la seva viabilitat. D’aquesta manera aquesta Assembles es va convertir en una eina més per conèixer l’opinió de la població sobre aquest tema.