Òmnium Cultural Conca de Barberà i Baixa Segarra celebrarà la tercera edició de la seva Diada el diumenge 14 d’abril. Aquest any es visitarà Sant Magí de la Brufaganya per descobrir aquest indret ple d’història i misteri i conèixer les tasques de rehabilitació que s’hi fan. 

S’iniciarà a dos quarts de 10 del matí amb un esmorzar de forquilla, organitzat per l’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn. Amb les piles carregades es farà una visita al santuari i s’explicaran les tasques de rehabilitació que s’estan duent a terme a la casa de l’Ermità. La jornada continuarà visitant la capella de les Fonts i Rocamora.

La inscripció a l’activitat té un cost de 10 €, inclou l’esmorzar i les visites, i es pot realitzar a través d’aquest enllaç. Els diners recaptats aniran destinats a la restauració de la Casa de l’Ermità.

La Diada d’Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra va dirigida a tothom, sigui soci o no de l’entitat, i pretén donar a conèixer aquells racons i aquelles històries menys conegudes del territori i posar en valor la comarca.