S’ha obert la licitació per adjudicar la concessió de la gestió i explotació del servei de bar ubicat a la terrassa de la piscina municipal de l’Espluga de Francolí. La principal novetat d’enguany és que el local utilitzat habitualment com a bar no podrà obrir enguany les portes com a tal per no complir amb la normativa vigent, podent-se destinar únicament a magatzem.

ÀUDIO: La regidora d’Esports de l’Espluga de Francolí, Sara Pere, explica la situació

Com a alternatives, es permetrà la col·locació d’un mòdul prefabricat o una composició com una food truck que compleixi la normativa vigent. L’Ajuntament de l’Espluga també obre la porta a què es puguin fer obres a l’anterior bar per adaptar-lo a la realitat actual. Per reactivar-lo seria necessari la reparació integral de l’espai incloent l’enrajolament de la cuina, la col·locació d’extractors i la implantació de taules d’acer inoxidable, entre d’altres, el que es descomptaria del cànon anual a pagar per l’empresa elegida.

 La concessió té una durada de 2 temporades amb la possibilitat de 2 pròrrogues d’un any cadascuna. Les ofertes es poden presentar fins al 18 d’abril de 2024 a través del perfil del contractant.