Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebrarà la vint-i-unena edició del 27 al 29 de setembre i a hores d’ara ja disposa del cartell que permetrà fer-ne difusió durant els mesos previs a l’esdeveniment. 

El cartell utilitza una peça de Ramon Fort, ceramista montblanquí establert a l’Alt Empordà. Se li dedicarà l’exposició central a la Sala Sant Miquel que es podrà visitar des de la Festa Major de Montblanc fins a la celebració de Terrània. 

El cartell presenta una novetat. A la distinció del Premi d’Honor de l’Associació de Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania de Catalunya que es va rebre l’any 2018, enguany s’hi ha afegit la del Premi Nacional d’Artesania en la categoria Prestigia rebut fa unes setmanes. 

Fa un temps es va donar a conèixer que Bèlgica seria el territori convidat. La ceramista Margot Thyssen, qui va participar en el festival el 2019, serà la coordinadora del grup de ceramistes que ompliran la Sala Sant Jordi de l’antic convent de Sant Francesc. D’altra banda, l’edició de 2024 serà inaugurada el divendres 27 de setembre per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.