La Cursa de Muntanya de Santa Coloma de Queralt, ara Coloma Trail, ha preparat per a la seva setzena edició alguns canvis, un d’ells el nou nom i l’altra, la més destacada, un nou recorregut que des de l’organització esperen que es pugui consolidar per als propers anys. Es tracta d’un recorregut de 16 quilòmetres, un menys que anys anteriors, però més exigent quant a desnivell.

ÀUDIO: El president del Club Atlètic de Santa Coloma de Queralt, Ricard Plaza, detalla el nou recorregut

La cursa se celebrarà enguany el 21 d’abril i les inscripcions continuaran obertes fins al dia 19 del mateix mes amb un preu de 15 euros per persona, tot i que els participants que s’apuntin abans d’acabar el 31 de març, tindran un descompte de 3 euros en la seva inscripció.

Com és habitual, s’ha habilitat un recorregut llarg, de 16 quilòmetres i un de 8 que es podran fer tant corrents com caminant. S’espera atreure uns 600 participants i hi haurà premis per categoria masculina, femenina i absoluta tant en la cursa llarga com curta. A més, el Club s’ha desvetllat algunes sorpreses que no es faran públiques fins al mateix dia de la cursa.

Per aquelles persones que vulguin preparar prèviament el recorregut, els diumenges anteriors s’organitzaran sortides conjuntes per preparar la cursa.