Els bons resultats de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí han continuat aquest cap de setmana amb la seva participació en els Premis Òrbita de Reus, en els quals van aconseguir quatre medalles d’or per les performances de ‘Incomplete’, ‘Good Company’, ‘Enjoy The Moment’ i ‘Time’, així com dues medalles de plata per ‘The Light’ i ‘Ingravitto’ i una de bronze per ‘Silence’.

A més, les coreografies de ‘Incomplete’ amb Èlia Romero, Aina Ballart, Guiomar Morlans, Emma Bonet i Carlota Lafuente i ‘Good Company’ amb Roger Carayol i Mar Masalles van ser seleccionades entre més de 70 participants per formar part de la gran final. Aquests resultats se sumen als obtinguts fa un parell de setmanes als Premis Beca Roseta Mauri de Reus on l’escola va obtenir 23 coreografies premiades.

L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí participa en els Premis Òrbita (Imatge: Cedida)

XII Presentació de les Coreografies Concursants

El dissabte 24 de febrer tots els alumnes participants d’un total de 28 coreografies que van a concurs enguany ensenyaran els seus espectacles a familiars i amics al Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí. L’acte s’iniciarà a les 6 de la tarda, és gratuït i com és habitual englobarà totes les coreografies que enguany participen a concurs.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí, Jèssica Estadella, assegura que és un dels moments més especials pels alumnes