Durant els darrers dos caps de setmana, l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí ha donat el tret de sortida a la temporada de concursos amb 23 alumnes. Durant el cap de setmana del 20 i 21 de gener van participar en masterclass de l’11a edició del Premi Beca Roseta Mauri de Reus, organitzat per l’Associació de professors de Dansa de les comarques de Tarragona.

El cap de setmana del 27 i 28 de gener, va tenir lloc al Teatre Bartrina la part coreogràfica on l’escola amb les 28 coreografies que presenta de dansa contemporània i flamenc; va obtenir 23 coreografies premiades. En total hi van participar més de 600 alumnes de les comarques de Tarragona.

En total, l’Escola de Dansa suma en aquest primer concurs 4 medalles d’or, 6 de plata i 14 de bronze. A més, l’obra ‘Who’s There’ a part d’aconseguir medalla d’or va ser premiada amb un xec de 300 euros per la formació de les seves ballarines. També l’obra ‘Silence’, que es va endur medalla de plata, va aconseguir un xec de 50 euros.