Inici Notícies Cultura Els Jo què sé s’imposen a la passarel·la del Carnaval de l’Espluga

Els Jo què sé s’imposen a la passarel·la del Carnaval de l’Espluga

Els surfistes de vela dels «Jo què sé» van ser la comparsa més votada del concurs de disfresses celebrat aquest dissabte al pavelló del Casal, després de la rua i el tradicional sopar. L’aposta pel windsurf va ser la guanyadora gràcies als 31 punts rebuts i es van endur els 600 euros del primer premi de la passarel·la.

La cosa va estar renyida perquè hi va haver un empat entre la segona i la tercera posició amb 27 punts. Els prehistòrics dels «Demà dimarts» i les Priscilla dels «Ja ho sap tothom» es van repartir el podi amb un premi de 450 euros per comparsa. I només un punt menys va rebre «Planeta B» amb la seva aposta per la sostenibilitat que va ser reconeguda amb 300 euros. Entrolades, Xuminuts, Picapolls i Padrines van tancar la llista dels premiats.

D’altra banda, dimarts s’entregaran més reconeixements. Són els que valoren el lluïment durant la Rua de les Mil Disfresses que va aplegar gairebé mig miler de participants. Una vegada superat el Carnaval Infantil, serà llavors quan clouran els actes amb la crema de les despulles del Carnestoltes.

GALERIA D’IMATGES

(Fotos: Laia Molné)

(Fotos: Eva Bonet)