El castell de Riudabella va viure aquest diumenge una rogaine amb 165 participants, entre els quals hi havia famílies, però també professionals que participaven en el vessant més competitiu de la jornada. L’activitat, organitzada per Drac Actiu, es tractava d’un recorregut pels voltants de Riudabella on els participants havien de trobar les fites amagades en un temps limitat.

ÀUDIO: La membre de Drac Actiu i organitzadora de l’esdeveniment, Laly Puig, valora l’activitat

Els participants es van dividir en dues categories: la competitiva amb premis i classificacions i la familiar, més enfocada a donar a conèixer l’activitat de forma més distesa. De tots els grups participants únicament un va completar les 30 fites en 3 hores. Als guanyadors se’ls van entregar peces del Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet i es va obsequiar els participants amb galetes de Cal Cabal.

Aquesta activitat formava part de les curses classificatòries de Ponent Orientació i era el primer cop que es feia al territori. En concret es van premiar 7 categories: Iniciació; individual; open femení; open masculí; open mixte; vetera femení; veterà masculí i vetera mixte.