Les obres d’urbanització del polígon logístic de CIMALSA a Montblanc ja estan en marxa. La UTE Logis Montblanc, formada per les empreses GICSA i EIFFAGE han començat els treballs de la primera fase, que té un pressupost de 9 milions d’euros. 

Els treballs se centren ara a remoure els terrenys per retirar la terra vegetal per, després, anivellar tota la zona, que ara està en diverses altures. El polígon, que tindrà l’entrada a tocar de l’autopista AP-2, ocupa 346.000 metres quadrats de terrenys entre la via de l’AVE i la del tren convencional.  

ÀUDIO: El cap d’obra de la UTE Logis Montblanc, Joan Jordi, parla del projecte

Un cop fets els moviments de terra i quan el terreny estigui ja anivellat, s’instal·laran els serveis soterrats com el clavegueram, abans de començar a construir els vials del polígon.  L’Ajuntament de Montblanc, que aquest divendres ha fet una visita d’obres, confia que amb la posada en marxa dels treballs, hi hagi noves empreses interessades s poder-s’hi instal·lar. 

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, valora les obres

Aquesta primera fase té un termini d’execució de disset mesos, si bé l’empresa confia poder-ho acabar abans.  Bon Preu és la primera empresa que ja ha confirmat que s’hi instal·larà, construint el seu segon centre logístic de Catalunya amb una inversió global superior als 200 milions d’euros.