Montblanc celebrarà, del 19 al 21 d’octubre, el primer cap de setmana de la diversitat familiar. L’objectiu de les regidories d’infància i joventut i drets socials de l’Ajuntament de Montblanc és visibilitzar els diferents tipus de famílies existents que conviuen a la vila. 

ÀUDIO: La regidora d’infància i joventut de l’Ajuntament de Montblanc, Judit Pere, explica les activitats

Els actes arrencaran el dia 19, amb la inauguració de l’exposició ‘Jutja menys, estima més’ de Montse Vernet, que es podrà veure a la biblioteca Conangla i Fontanilles de Montblanc.

El divendres dia 20 es presentarà el conte ‘Famílies’ de la montblanquina Cris Pallàs, que l’explicarà a tots els assistents amb la col·laboració de la Sílvia López. En acabar, hi haurà un espectacle i el taller familiar ‘La família de les germanes Algaba’ a càrrec de Boia Teatre. Tot plegat serà a partir de 2/4 de 6 de la tarda a la biblioteca de Montblanc.

Els actes continuaran dissabte 21 a les 11 del matí a la sala de les Corts Catalanes, quan es projectarà el documental ‘Amb ulls de nen’ de TV3. Seguidament, tindrà lloc la taula rodona ‘Els reptes de les famílies diverses’, amb la participació de diversos models de família de Montblanc. En acabar hi haurà un piscolabis al claustre de Sant Francesc.

Els actes clouran el mateix dissabte a les 6 de la tarda a la plaça Poblet i Teixidó on tindrà lloc la festa de benvinguda als infants nascuts l’any 2022. En acabar hi haurà animació infantil a càrrec de la companyia Picarols i coca i xocolata per a tothom.